Mabuk Berat,Tubuh Wanita Cantik Ini di remas - remas


JelasUnik.com - Semakin hari semakin parah dan menjadi-jadi kebodohon yang dilakukan oleh kaum wanita. Ramai diantara mereka dengan mudahnya menggadai maruah dan harga diri semata-mata untuk hiburan dunia.

Jadi tidak heranlah kenapa banyak terjadinya wanita yang hamil tanpa ada ikatan pernikahan yang sah.

Macam seorang wanita ini yang sanggup menjadi 'santapan' dan hiburan buat lelaki-lelaki yang berhidung belang di dalam sebuah pusat karaoke ini.

Wanita itu pada mulanya dikatakan telah meminum arak sehingga membuatkan dirinya mabuk ketika berada di dalam pusat karaoke tersebut.

Dengan keadaannya yang separuh sedar itu telah membuatkan lelaki-lelaki yang ada didalam bilik karaoke itu cuba mengambil kesempatan terhadap wanita tersebut.

Tidak heran jika wanita itu diperlakukan sedemikian memandangkan dirinya yang tidak pandai untuk menjaga tubuhnya ketika mengikuti lelaki-lelaki tersebut. Mungkin saja wanita itu merupakan salah seorang pelayan di pusat hiburan itu.

Jika dilihat, wanita itu yang pada mulanya menari-nari di hadapan para lelaki tersebut akhirnya terjatuh di lantai kerana tidak dapat mengawal dirinya itu.

Peluang itu akhirnya dimanfaatkan oleh lelaki-lelaki tersebut untuk 'merasa' dan menikmati tubuh wanita itu semasa wanita itu di bawah pengaruh alkohol.

0 Response to "Mabuk Berat,Tubuh Wanita Cantik Ini di remas - remas "

Post a Comment

Kalau Ingin Berkomentar!!!
-Mohon berkomentar sesuai dengan topik
-Dilarang Nyepam
-Link Hidup Langsung Dihapus